BizPoint Skönhet

Det kompletta bokningssystemet för skönhetssalongen

Gör besöket på din salong till en enkel och fantastisk upplevelse för dina kunder, från början till slut.

BizPoint är ett komplett bokningssystem för skönhetssalonger – hudterapeuter, fotvårdare, massörer, nageltekniker och fullservicesalonger, till ett mycket fördelaktigt pris. Snabbt att lära och smidigt att använda med alla funktioner nära till hands.

Du väljer själv vilka funktioner som passar din verksamhet för att lättare driva salongen och njuta av mer business, as usual.

Prisvärt och professionellt, för alla plånböcker.

Vi har lösningar som passar din verksamhet, vare sig du precis börjat eller växer så det knakar. Vi garanterar att du tjänar in pengarna på all tid du sparar så gott som direkt.

Priser – BizPoint Skönhet:

Det här får du med BizPoint Skönhet:

Bokningssystem.

Kunden väljer en behandling i onlinebokningen och bokar själv en tid som passar. Är det en ny kund som bokar sig, så fyller hon själv i sina kontaktuppgifter när hon bokar. Då uppdateras ditt kundregister automatiskt, så du enkelt kan få tag på kunden om du behöver göra en ombokning.

Kassasystem och kundkort.

Ta betalt för behandlingar och produkter i samma svep med vårt system, med möjlighet att blanda flera olika betalningssätt i samma transaktion, och skriv enkelt ut X- och Z-dagrapporterna när dagen är slut.
m

Journaler för dig och dina kunder.

Oberoende av vilken verksamhet ni bedriver så behöver ni journaler för att ta hand om era kunder på bra sätt. BizPoints breda utbud av journaler är en tillgång för både dig och dina kunder.

Rapporter och statistik.

Håll koll på dina kunder och bygg upp ditt kundregister. Dina kunder återkommer gärna om du sköter om dem och ger dem personlig service. Påminn dina kunder om att ta hand om sig, skicka personliga erbjudanden och se vad de har köpt tidigare.

BizPoint by Pilus – Business, as usual.

Kontaktuppgifter:

Pilus Systems AB
Sångarevägen 8C
224 71 Lund
Org nr: 556620-5653

[email protected]

 

Följ oss på:

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.