BizPoint Gymsystem

Ditt kompletta gymsystem med bokning, gymjournal & autogirohantering

Gör besöket på ditt gym till en enkel och fantastisk upplevelse för dina kunder, från början till slut.

BizPoint är ett komplett affärssystem för dig som driver gym till ett mycket fördelaktigt pris. BizPoints lättanvända autogirohantering och enkla bokningssystem för gympass och träningsklasser minimerar din administration så du kan ägna dig åt att ta hand om dina kunder.

Du väljer själv vilka funktioner som passar din verksamhet för att lättare driva gymmet och njuta av mer business, as usual.

Prisvärt och professionellt, för alla plånböcker

Vi har lösningar som passar din verksamhet, vare sig du precis börjat eller växer så det knakar. Vi garanterar att du tjänar in pengarna på all tid du sparar så gott som direkt.

 

 

Priser – BizPoint Gymsystem:

Det här får du med BizPoint Gymsystem:

Bokningssystem

Vare sig ditt gym vill ha och behöver enkla bokningar, passbokningar, tjänstebokningar eller någon annan form av bokningslösning är BizPoint Gymsystem gjort för dig och din bransch, oavsett gymmets storlek och lokaler.

Kassasystem med autogiro

Med BizPoints autogirohantering minimerar du tiden för administration och kan snabbt lägga upp nya kunder, byta avtal o s v. Att ta betalt med autogiro är en komplicerad funktion som är svår att hantera manuellt. Med BizPoint Autogiro blir det enkelt. Med personligt presentkort kan din gymmare handla hos dig utan att behöva ha med sig plånboken.

m

Journaler för dig och dina kunder

Gymjournalen använder du för att spara mätvärden, som hjälper gymmaren i sin utveckling. Det finns även allmänna journaler där du kan spara övrig information om medlemmen och även foto som visas vid inpasseringen.

Rapporter och statistik

BizPoints inpasseringssystem ger dig möjlighet att analysera när och hur ofta dina gymmare tränar så du kan opitimera bemanning och sporra dina gymmare till bra träningsresultat. BizPoints rika flora av rapporter beskriver din verksamhet så att du kan styra och utveckla verksamheten mot dina mål.

BizPoint by Pilus – Business, as usual

Kontaktuppgifter:

Pilus Systems AB
Sångarevägen 8C
224 71 Lund
Org nr: 556620-5653

[email protected]

 

Följ oss på:

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.