Det här får du med BizPoint Power

Allt din verksamhet behöver.

Vi har arbetat nära verksamheter och utformat BizPoint efter de faktiska behoven, med effektivitet och enkelhet i åtanke.

Koll på kassan. Bättre bokföring.

Fakturera enklare, hitta och bokför dina saldon, få ut kundreskontra och gruppkontering, exportera rapporter och mycket mer.

Låt kunder boka hur de vill.

Driv ännu mer försäljning med bokningsfunktionen. Gör det möjligt att boka online, tillåt duobokingar, gör det möjligt att boka pass/tjänster med mera.

Boka ett kostnadsfritt kundmöte med din återförsäljare

Upptäck kraften i BizPoint Power

Bransch:

Personligt – Professionellt – Pilus

BizPoint Power är vårt allra mest populära bokningssystem. När du väljer BizPoint Power kan du alltid vara säker på att allt är “Business, as usual”. Stabil programvara, efterfrågade funktioner, branschoptimerad design och kundsupport du alltid kan lita på.

Sedan starten 2001 har vi jobbat nära frisörer, gymkedjeägare, massörer, nageltekniker och en hel uppsjö av verksamheter som förstår värdet i kundvård och pålitliga verkyg i företaget.

BizPoint by Pilus – Business, as usual

Kontaktuppgifter:

Pilus Systems AB
Sångarevägen 8C
224 71 Lund
Org nr: 556620-5653

[email protected]

 

Följ oss på:

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.