Uppdragsutveckling

Vi på Pilus Systems är specialister på bokningssystem och kan hjälpa dig med just den programvara du behöver.

Vi är specialister på affärssystem

Affärssystem handlar om kommunikation som ger affärer. I ditt affärssystem kommunicerar du med dina kunder, medarbetare och leverantörer. Bokningar är ofta, men inte alltid, en central del i de applikationer vi utvecklar. Ett bra bokningssystem innehåller en kassa så du kan sälja direkt från bokningen. Till detta kommer vanligen ytterligare funktioner såsom onlinebokning, journaler, marknadsföring, inpassering, autogirohantering m m.

Lätt att lära och snabbt att använda har vi länge haft som ledord för vår utveckling. Inom databranschen brukar vi prata om användargränssnitt. Med ett bra användargränssnitt kan du använda systemet utan att behöva fundera. Vi fixar tekniken så du kan koncentrera dig på dina kunder.

Vårt breda utbud av bokningssystem och kassor till bra priser passar de flesta för småföretagare.

För dig med behov utöver våra standardprodukter erbjuder vi speciallösningar.

Vår kompetens

Vi har utvecklat bokningssystem sedan slutet av 80-talet och har en kompetens som i många stycken är unik. Vårt fokus ligger hela tiden på att din kund ska ha en bra upplevelse och att du ska ha ett bra användargränssnitt:

Goda ideer hos Pilus

Funktioner vi fokuserar på:

Bokning, lokalt och online

Kassa med lagerhantering

Autogiro

Inpassering med låssystem

Kundvård med journaler

Marknadsföring via sms och mejl

Bokning via callcenter

Vi bräddar hela tiden vår kompetens och områden som ligger nära det vi håller på med idag är alltid intressanta.

Guldsigill Pilus Systems AB Trygg Verksamhet

Stort eller smått

Vi åtar oss såväl stora som små utvecklingsuppdrag. Har du ett problem så har vi lösningen.

Affärssystem

Har du ett bokningsbehov eller behöver ett affärssystem av en speciell typ och inte kan hitta det du behöver varken här på vår webbplats eller hos någon av våra kollegor så gör vi det du behöver.

Vår kompetens och möjligheten att låna från andra programvaror vi utvecklat ger dig ett konkurrenskraftigt pris. Ofta slår vi även standardprogrammen prismässigt då du slipper betala för funktioner du inte vill ha.

Utveckling med Pilus

Tilläggsmodul

BizPoint är byggt i moduler vilket gör det enkelt att lägga till ytterligare moduler. Typiska tillägg kan vara en ny journal eller rapport. Priset beror naturligtvis på hur komplicerat jobbet är men ett mindre tillägg är lösligt även för dig med en begränsad budget.

Priser

Innan du beställer programutveckling från Pilus så gör vi gemensamt en projektplan och du får ett fast pris så du vet vad det kommer att kosta. Efter leverans har du en garanti som säkerställer att alla programfel du hittar blir rättade.

Tänk på PilusFörstudie

En förstudie är ofta en bra idé när projekten blir lite större. Då kan vi reda ut förutsättningarna och belysa eventuella problem innan vi bestämmer hur vi går vidare. Gör vi en förstudie så får du en förstudierapport som du kan använda i ditt fortsatta arbete även om du väljer att inte gå vidare. Normalpriset för en förstudie är 10 000 kr + omkostnader.

Kontakt

Har du ett problem du vill ha löst och är intresserad av att få en offert för ditt utvecklingsprojekt så hör av dig. Inget projekt är för litet och ofta kan vi som utomstående tillföra nya dimensioner som löser ditt problem på ett nytt sätt.

Sätt ner dina tankar i ett mejl och skicka det till:

marknad@pilus.com

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Fotvårdsjournal

Vilken journal behöver du? Låt vår fotvårdsjournal inspirera.

Vårt största bokningssystem

BizPoint Gym är vårt största bokningssystem. Vilka delar skulle du ha nytta av?

Tillbehör

Till de flesta av våra system kopplas det tillbehör. Vilka tillbehör behöver du?