Kontakta oss

BizPoint säljs av återförsäljare över hela landet

Vi vet att den personliga kontakten är viktig. Det är tryggt med en återförsäljare som finns nära och snabbt kan komma till hjälp om något skulle inträffa.

* = obligatoriska fält

Kontakta våra återförsäljare

Vi säljer våra programvaror genom återförsäljare, som du hittar nedan sorterade från norr till söder. För information om våra programvaror kontakta gärna våra återförsäljare.

Kontakta Pilus

Vi på Pilus hjälper dig gärna med att hitta en lämplig återförsäljare. Du når oss via meddelanderutan eller via mejl till marknad@pilus.com.

Återförsäljare från norr till söder

Norrbotten – Luleå

Comega

comegaComega ligger i Luleå och säljer hela vårt sortiment av bokningssystem och kassor inom Norrbotten och ner till och med Skellefteå. Din kontakt på Comega är Johan Sandberg som du når via:

Telefon: 0920-22 08 20
Mejl: johan@comegadata.se
Webbplats: www.comegadata.se

Umeå

MSI Computer Systems AB

MSI Computer Systems LogotypMSI ligger centralt i Umeå varifrån de säljer hela vårt sortiment av bokningssystem och kassor till företag i Umeå med omnejd. Din kontakt på MSI är Pär Jakobsson som du når via:

Telefon: 090-12 12 90
Mejl: par.jakobsson@micro-source.se

Härnösand

Escape Data

Escape Data LogotypEscape Data är återförsäljare och servar kunder med utgångspunkt från Härnösand. Din kontaktperson på Escape Data är Ronny Burström som du når via:

Telefon: 0611-159 56
Mejl: info@escape.se
Webbplats: www.escape.se

Sundsvall

Retail Data Sundsvall AB

Logotyp Retail DataRetail Data finns i Sundsvall och säljer hela vårt sortiment av bokningssystem och kassor i Sundsvall med omnejd. Din kontakt på Retail Data är Andreas Linnsén som du når via:

Telefon: 070-685 60 70, 060-12 03 90
Mejl: andreas@retail-data.com
Webbplats: www.retail-data.com

Hudiksvall

PD-System HB

Logo PD-systemPD-System är återförsäljare för alla våra program med utgångspunkt från Hudiksvall. Du som behöver ett bokningssystem eller en kassa inom Västernorrlands, Jämtlands eller Gävleborgs län kan kontakta Jonny Åslin på:

Telefon: 070-522 04 86
Mejl: info@pdsystem.se
Webbplats: www.pdsystem.se

Stockholm – Uppsala

Knutby Data & Teknik

Logotyp Knutby Teknik och DataKnutby Data & Teknik ligger strax utanför Uppsala och säljer hela vårt sortiment av bokningssystem och kassor inom Stockholm och Uppland. Din kontakt på Knutby Data & Teknik är Micael “Micke” Rydstedt som du når via:

Telefon: 0705-76 01 80
Mejl: micke@knutby.nu
Webbplats: www.knutby.nu

Mariestad

VänerData AB

Väner Data LogotypVänerData ligger i Mariestad och erbjuder hela vårt sortiment av bokningssystem och kassor. Din kontaktperson på Vänerdata är Empo Vuoluterä som du når via:

Telefon: 0501-66 41 41, 0736-83 18 40
Mejl: empo@vanerdata.se
Webbplats: www.vanerdata.se

Lidköping

Thelin Data AB

Thelin Data LogotypThelin Data ligger i Lidköping och säljer våra kassor och bokningssystem för Hair & Beauty i Lidköping med omnejd. Din kontaktperson på Thelin Data är Claes Ehn som du når via:

Telefon: 0510-48 55 28, 0707-44 31 34
Mejl: claes@thelindata.se
Webbplats: www.thelindata.se

Östergötland Småland

WeSale Sweden AB

WeSale logoWeSale ligger i Mjölby och säljer hela vårt sortiment av bokningssystem och kassor främst inom Östergötland och Småland men även över resten av Sverige. Din kontaktperson på WeSale är Yaron “Yarre” Wertheim som du når via:

Telefon: 0142-677 166, 0709-92 66 74
Mejl: yarre@wesale.se
Webbplats: www.wesale.se

Stenungsund – Myggenäs

ELJI Elektronik AB

Elji Elektronik LogotypELJI Elektronik är återförsäljare och servar kunder med utgångspunkt från Myggenäs. Din kontaktperson på ELJI Elektronik är Lennart Jansson som du når via:

Telefon: 0304-66 99 50
Mejl: lennart.j@elji.se
Webbplats: www.elji.se

Ulricehamn

Bogesunds Data & Elektronik AB

Bogedata LogotypBogesunds Data & Elektronik är återförsäljare och servar kunder med utgångspunkt från Ulricehamn. Din kontaktperson på Bogesunds Data & Elektronik är Stefan Fridén som du når via:

Telefon: 0703-04 48 28
Mejl: stefan@bogedata.se
Webbplats: www.bogedata.se

Göteborg – Mölndal

BQ System AB

BQ System LogoBQ System är återförsäljare och servar kunder med utgångspunkt från Mölndal. Din kontaktperson på BQ System är Reine Bergqvist som du når via:

Telefon: 031-711 13 20, 0705-46 36 10
Mejl: reine@bqsystem.se
Webbplats: www.bqsystem.se

Oskarshamn

ADB Centrum AB

adb-centrum-logga_500x159ADB Centrum ligger i Oskarshamn varifrån de säljer och supportar hela vårt sortiment av bokningssystem och kassor. Din kontaktperson på ADB Centrum är Risto Lehtonen som du når via:

Telefon: 0733-35 91 81
Mejl: risto@adbcentrum.se
Webbplats: www.adbcentrum.se

Blekinge

Sölvesborgs Data AB

Logo Solvesborgs DataSölvesborgs Data finns både i Sölvesborg och Karlshamn. De säljer hela vårt sortiment av bokningssystem och kassor. Din kontaktperson på Sölvesborgs Data är Ingela Brandt som du når via:

Telefon: 0456-104 90
Mejl: info@solvesborgsdata.com
Webbplats: www.solvesborgsdata.com

Skåne, Eslöv

Datiq AB

Datiq ligger i Eslöv mitt i Skåne varifrån de säljer hela vårt sortiment av bokningssystem och kassor. Din kontakt på Datiq är Sofi “Fia” Rosenberg som du når via:

Telefon: 0413-171 00, 0709-81 51 34
Mejl: sofi.rosenberg@datiq.se
Webbplats: www.datiq.se