BizPoint Business

Så mycket mer än en kassa
från 795 kr/månad

Autogiro, onlinebokning och samlingsfakturering gör BizPoint Business till en kassa utöver det vanliga.

Kassa

Kassan i BizPoint Business skräddarsyr du efter dina behov. Du väljer vilka funktioner du vill ha och produkter du säljer ofta ger du egna pekknappar. Sälj med hjälp av streckkodsläsare eller hitta snabbt artikeln eller tjänsten i en lista.

Du bestämmer själv vilka betalningssätt du vill erbjuda dina kunder: kontant, kontokort, faktura, presentkort, tillgodokvitto eller autogiro.

BizPoint Business stödjer både inbyggd och fristående kontokortsterminal.

Kontokort, presentkort, tillgodokvitto, faktura eller autogiro - I BizPoint kan du välja

Kontokort, presentkort, tillgodokvitto, faktura eller autogiro? I BizPoint Business får du välja.

Flexibel betalning

Har du fakturakunder så är BizPoint det faktureringsprogram du behöver. Kombinationen kassa och faktureringsprogram i ett ger dig en flexibilitet att hantera kunder i gränslandet mellan direktbetalning och fakturering. Du kan sälja färdigt och behöver inte bestämma om det ska vara kontant betalning eller fakturering förrän det är dags att trycka på knappen Kvitto eller Faktura.

Samlingsfakturering

Du sparar arbete både för kunden och för dig själv om du kan hantera kunder som handlar ofta på ett rationellt sätt. Istället för att betala låter du kunden signera en följesedel och sedan samlingsfakturerar du alla kundens följesedlar till exempel en gång i veckan.

Tjänstebokning

Bokningen i BizPoint Business ger dig möjlighet att planera service eller kundbesök. Du kan göra personliga arbetsscheman till din personal. Boka in semestrar och ledigheter. Med tidboken blir det lättare att planera vardagen och dessutom få översikt.

Onlinebokningen ger dina kunder möjlighet att boka sig själva, men du kan även snabbt boka kunder som ringer. Allt i ett system med påminnelser via både mejl och sms förenklar för både dig och dina kunder.

Kundkort

Kundkortet är centralt i BizPoint Business. Att du har full koll på dina kunder är naturligtvis en förutsättning för faktureringen men ett bra kundregister kan du även använda om du behöver fråga kunden om något eller för att till exempel marknadsföra via mejlutskick.

Ett viktigt tillägg till kundkortet är journaler där du på ett enkelt och strukturerat sätt kan spara alla former av information om kunden.

Mer om
journaler
textjournalen
låst journal

Autogiro

Med BizPoint Business kan du låta dina kunder betala via autogiro.

Vill du veta mer om autogiro så läs gärna BizPoint Autogiro Produktblad.

Statistik och rapporter

BizPoint Business innehåller många rapporter så du till exempel kan följa upp hur försäljningen går eller se resultatet av din senaste marknadsföringsåtgärd.

Produktregistret kan hantera ett stort antal produkter. Prisberäkningen hjälper dig att få ut den vinst från varje produkt som du tänkt dig. I lagret ser du hur mycket du har kvar så du vet när det är dags att beställa.

PT och tränare gillar BizPoint

795 kr/mån

BizPoint Business kostar 795 kr/månad. Extra licens d v s flera datorer kostar 249 kr/månad. Extra företag kostar 249 kr/månad oavsett antal.

Moms tillkommer på alla priser.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Vill du veta mer om BizPoint Business?

Läs gärna
BizPoint Business Produktblad
och
kontakta en återförsäljare för gratis demonstration.

Guldsigill Pilus Systems AB Trygg Verksamhet

Enklare kassa?

BizPoint Premium är vår populäraste kassa. Behöver du inte tjänstebokning, samlingsfakturering, och autogiro, så titta på BizPoint Premium.

Inpasseringssystem

Behöver du inpasseringssystem och gruppbokning?
Titta på BizPoint Gym.

Kontakta oss

Våra återförsäljare finns över hela Sverige. Kontakta gärna någon av dem för en gratis demonstration.