Kassor

Lättanvända kassor för alla

Det som våra kunder brukar framhålla som det bästa med BizPoint är att programmen är så enkla att lära och snabba att använda. Att du kan anpassa funktionsknapparna i kassan efter dina egna behov är också mycket uppskattat.

Vilken kassa passar dig?

Läs gärna BizPoint Kassor Översikt så får du en jämförelse av kassorna. För en detaljerad beskrivning av skillnaderna mellan kassorna ska du läsa BizPoint Kassor Jämförelse.

Behöver du hjälp med att komma fram till vilket program som passar just dig? Våra återförsäljare hjälper dig gärna.

BizPoint Premium

BizPoint Premium är vår populäraste kassa. BizPoint Premium har alla funktioner du förväntar dig av en modern datakassa och kan mycket mer än ett klassiskt kassaregister. Centrala funktioner är kundregister, fakturering och kundreskontra.

Läs mer om BizPoint Premium.

BizPoint Business

BizPoint Business är kassan med fokus på kunden. Flexibel så du snabbt kan anpassa dig efter dina kunders önskemål. Smidig hantering av kunder som handlar ofta med följesedlar och samlingsfakturering. Tjänstebokning så du utnyttjar din tid optimalt.

Läs mer om BizPoint Business.

BizPoint Start

BizPoint Start är vår minsta kassa och avsedd för dig som inte behöver registrera dina kunder och inte har någon fakturering. Mycket lätt att lära och fordrar ingen datorvana. Likväl ger BizPoint Start dig många möjligheter.

Läs mer om BizPoint Start.

Bokningssystem

Vårt breda sortiment av bokningssystem för företag inom Hälsa och Skönhet ger dig möjlighet att välja det som passar just dig.

Priser

Här får du en bra överblick av priserna på de olika programmen. Välj mellan årsvis fakturering eller månadsvis betalning via autogiro.

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra kassor så kontakta gärna någon av våra återförsäljare för en gratis demo.