BizPoint Minispa

Bokningssystemet för dig som erbjuder skönhet för hela kroppen
från endast 699 kr/mån

Komplett bokningssystem för verksamheter med flera discipliner såsom hudterapeuter, frisörer, fotvårdare, massörer, nagelbyggare med flera.
Snabbt att lära och smidigt att använda med alla funktioner nära till hands.

Bokning

Kunden väljer en behandling i onlinebokningen och bokar själv en tid som passar. Är det en ny kund som bokar sig, så fyller hon själv i sina kontaktuppgifter när hon bokar. Då uppdateras ditt kundregister automatiskt, så du enkelt kan få tag på kunden om du behöver göra en ombokning.

massage-272845_640

Bokningsinfo och påminnelser

När kunden är färdig med bokningen skickas ett mejl till den som ska utföra behandlingen, så hon blir uppmärksammad om den nya bokningen. Bokningen syns direkt i den lokala tidboken på salongen, så om en kund ringer samtidigt och vill boka finns det ingen risk för dubbelbokning.

När tiden för bokningen börjar närma sig skickas påminnelser automatiskt ut till kunden via mejl och sms. 

Resursbokning

Har du dyra maskiner eller färre rum än ni är personal kan resursbokning vara lösningen. En lättanvänd resursbokning ingår i BizPoint Minispa.

fingernails-259976_1920

Kundkort med journaler

När kunden kommer för sin behandling får du snabbt fram kundkortet genom att klicka på bokningen. När behandlingen är klar skriver du i journalen vad du gjort.

Journalerna innehåller både vanliga journaler som du använder varje gång kunden är hos dig och profiler där du sparar basinformation som ändras mer sällan. Det finns dels specialist-journaler för fotvårdare, frisörer och hudterapeuter, men det finns även en lättanvänd textjournal som passar alla discipliner.

Mer om
journaler
fotvårdsjournalen
hudvårdsjournalen
hårvårdsjournalen
bildjournalen
textjournalen
personalliggare

Kassa

När det är dags för kunden att betala, så dubbelklickar du på bokningen. Då flyttas den automatiskt till kassan. Med streckkodsläsaren säljer du snabbt de produkter kunden vill köpa.

Det går utmärkt att blanda flera olika betalningssätt så kunden kan t ex betala en del med kort och resten kontant.

När dagen är slut och det är dags att gå hem, skriver du snabbt ut Z-dagrapporten och gör kassaavstämning.

Lagerhantering

När du säljer i kassan uppdateras lagret automatiskt. Miniminivåer och beställningar som kan mejlas till leverantören gör det lätt att alltid ha lagom mycket i lager.

Välj din egen design

I BizPoint finns det hela 35 olika designer, så du kan anpassa utseendet på programmet efter din salong och smak.

file0001983934364_resize

699 kr/mån

BizPoint Minispa kostar 699 kr/månad. Extra licens dvs ytterligare en dator kostar 249 kr/månad. Extra företag kostar 249 kr/månad oavsett antal. Sms-påminnelser kostar 99 kr/månad.

Alla priser exkl moms.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Vill du veta mer om BizPoint Minispa?

Läs gärna
BizPoint Minispa Produktblad
och
kontakta en återförsäljare för gratis demonstration.

Guldsigill Pilus Systems AB Trygg Verksamhet

BizPoint SPA

Har du ett större spa rekommenderar vi att du tittar på programmet BizPoint SPA.

BizPoint Queen

BizPoint Queen ger dig även lagerhantering och utskicksfunktioner. BizPoint Queen är en av våra klassiker med många nöjda kunder.

Kontakta oss

Vill du veta mer om BizPoint Minispa eller få en gratis demonstration? Kontakta då gärna någon av våra återförsäljare.