BizPoint King

Bokningssystemet för stora salonger och salongskedjor
från 1 195 kr/månad

Mer utrymme ger dig bättre överblick

I BizPoint King har tidboken, kassan, kundkortet och journalerna egna fönster, vilket gör att varje del körs i fullskärm som bl a ger dig en bättre överblick. Genom tydliga knappar kan du enkelt byta mellan fönstren.

Tjänster läggs upp i förväg och går sedan snabbt och lätt att sälja

Lättöverskådlig tidbok

I tidboken får du en översikt över dina bokningar uppdelat på dag, vecka och månad.

I BizPoint Online får dina kunder information om alla dina tjänster och kan snabbt och lätt boka både via dator och mobiltelefon. Bokningar som kunderna gör på Internet syns direkt i den lokala tidboken på salongen. Du kan själv använda BizPoint Online för att hemifrån titta på vilka bokningar du har.

För att hjälpa kunderna att komma ihåg vad de bokat är påminnelser via både mejl och sms en fin service. Läs gärna BizPoint Sms Produktblad.

Hudvårdsprodukter

Stor kassa med fler knappar

Kassan har valbara funktionsknappar så du kan välja vilka funktioner du vill använda. I BizPoint King finns det även möjlighet att ge vanliga behandlingar och artiklar på egna pekknappar så de går extra snabbt att sälja. Snygga kvitton med din logotyp ger ett extra reklamvärde.

Betalar kunden kontant är det bara att trycka på kvittoknappen så är allt klart.

Betalning med kontokort sker via inbyggd eller fristående kortterminal. Med BizPoint King kan du även använda dig av andra betalningssätt såsom fakturering, presentkort, tillgodokvitto och annan betalning.

Kundkort och journaler

kundkortet hittar du basinformation som namn, mejl, telefon och postadress. Ett välskött kundregister är viktigt att ha den dag din business har vuxit och du vill flytta till större lokaler. I BizPoint King kan du skriva ut adressetiketter, vilket underlättar reklamutskick och fakturering.

Sökfunktionen har utvecklats så att du nu förutom namn och telefonnummer har fler sökalternativ t ex adress, personnummer och mejl.

Journaler är en viktig del av din verksamhet för att kunden ska känna sig väl omhändertagen och blir trogen. I BizPoint King finns specialistjournaler anpassade för hudterapeuter, fotvårdsterapeuter och frisörer, samt allmänna journaler som passar de flesta branscher.

Mer om
journaler
hudvårdsjournalen
fotvårdsjournalen
hårvårdsjournalen
bildjournalen
textjournalen
låst journal
personalliggare

Statistik och rapporter

Kontorsdelen i BizPoint King är omfattande med goda möjligheter till statistik och uppföljning. Du får bland annat rapporter rörande försäljningsutveckling, samt försäljning uppdelat på produktgrupper, kunder och leverantörer. Det gör att du till exempel kan se hur mycket varje personal har sålt och ge provision efter det.

Företagsledaren

En kund som känner sig välkommen och uppskattad kommer gärna tillbaka. I BizPoint King finns en födelsedagslista, så du kan skicka gratulationskort eller födelsedagserbjudande till dina kunder. Du kan även göra större reklamutskick via mejl och post, vilket hjälper dig att skaffa nya kunder samtidigt som du värnar om de trogna.

I BizPoint King kan du göra säsongsvarierade arbetsschema. Du kan till exempel göra ett mer intensivt schema inför storhelgerna och ha ett lugnare tempo under sommaren.

BizPoint King ger dig större kontroll. Du kan bestämma vilka som ska ha behörighet till vilka delar av programmet och i efterhand se vem som gjort vad.

Bokningssystemet för dig som vill att det går undan - BizPoint

1 195 kr/mån

BizPoint King kostar 1 195 kr/månad. Extra licens d v s fler datorer kostar 249 kr/st/månad.
Extra företag (hyrstolar) kostar 249 kr/månad oavsett antal. Sms-påminnelser kostar 99 kr/månad.

Alla priser exkl moms.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Vill du veta mer om BizPoint King?

Läs gärna
BizPoint King Produktblad
och
kontakta någon av våra återförsäljare för en gratis demonstration
.

Guldsigill Pilus Systems AB Trygg Verksamhet

BizPoint Gym

BizPoint Gym är ett av våra största system och avsett för gym och liknande verksamheter. Viktiga funktioner är inpasseringskontroll, gymjournal, gruppbokning samt stöd för autogiro.

BizPoint Queen

BizPoint Queen är vårt populäraste bokningssystem för Hair & Beauty, med omtyckta funktioner som onlinebokning och sms-påminnelser.

Kontakta oss

Vill du vet mer om BizPoint King? Kontakta då gärna någon av våra återförsäljare för en gratis demo.