BizPoint Gym

Det kompletta bokningssystemet för gym
från endast 2 399 kr/mån

BizPoint Gym är ett komplett system med alla delar du behöver för att driva ditt gym.
Alla funktioner i ett och samma system gör det hela mycket enklare.

Personlig Tranare

Inpassering

I BizPoint Gym finns en inpasseringskontroll som ser till att medlemmarna betalt. Medlemmen drar sitt kort i kortläsaren och ett foto visas på skärmen.

På inpasseringsdatorn kan du låta dina medlemmar göra dropinbokningar till pass med lediga platser. På så sätt avlastar du receptionen och ser till att fylla dina pass.

Öppet dygnet runt är vanligt på gym. BizPoint Gym stödjer flera dörrlåssystem, så du kan låta dina medlemmar dra sitt kort vid ytterdörren för att öppna när receptionen är obemannad.

Gruppbokning

Medlemmar bokar själva sina pass online. I Gruppbokningen i receptionen kan du se alla gruppaktiviteter och hur många lediga platser som finns kvar, samt enkelt ändra vid behov.

BizPoint Gym innehåller alla funktioner ditt gym behöver

Journaler

Gymjournalen använder du för att spara mätvärden, som hjälper gymmaren i sin utveckling. Det finns även allmänna journaler där du kan spara övrig information om medlemmen och även foto som visas vid inpasseringen.

Mer om
gymjournalen
bildjournalen
textjournalen
låst journal

Autogiro

Låt dina medlemmar betala via autogiro. Bekvämt för medlemmen och mindre administration för dig samtidigt som du får en jämn inkomst. BizPoints autogirohantering läser in filerna från Bankgirot och uppdaterar automatiskt kundernas betalningsstatus.

Vill du veta mer om autogiro så läs gärna BizPoint Autogiro Produktblad.

Rapporter och statistik

I BizPoint Gym får du tillgång till försäljningsstatistik och rapporter, som är viktiga styrmedel för din anpassning och utveckling av verksamheten.

Även alla inpasseringar sparas i systemet, så att du kan ta fram statistik både för egen del och för att sporra dina medlemmar.

BizPoint för att dina gymmare ska träna bättre

Bokning av PT

Den centrala bokningen på gym är vanligen gruppbokningen, men du kan även boka dina medlemmar till personliga aktiviteter såsom tid hos en personlig tränare, sjukgymnast eller en avslappnande massage. I den lokala tidboken har du alltid full koll på alla bokningar även de som gjorts via Internet. I BizPoint Online kan du även kontrollera och justera bokningar hemifrån.

Påminnelser så att medlemmen inte glömmer sina bokade tider skickas ut automatiskt via både mejl och sms. Läs gärna BizPoint Sms Produktblad.

Kassa

Nya autogiroavtal hanterar du direkt från kassan. Vår enkla trestegslösning gör att till och med en nyanställde med en kort instruktion klarar av att ta emot en kund som vill betala via autogiro.

Med personliga presentkort kan dina gymmare handla hos dig utan att behöva ha med sig plånboken.

Tornet

Kundkort

En del medlemmar tappar motivationen och kan behöva en liten påminnelse för att komma igång igen. Medlemmens alla kontaktuppgifter hittar du då snabbt i kundkortet. Här hittar du även annan värdefull information om medlemmen som t.ex. avtal, kortnummer och betalarnummer för autogirot.

Kedja

Har du en kedja med flera gym, där du vill att dina medlemmar ska kunna träna på flera av gymmen? Då kan du utöka din licens med BizPoint Gymkedja.

2 399 kr/mån

Grundlicenser för BizPoint Gym kostar 2 399 kr/mån. Extra licenser d v s ytterligare datorer kostar 249 kr/mån och extra företag 249 kr/mån. BizPoint Gymkedja fås för 495 kr/mån och plats.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Vill du veta mer om BizPoint Gym?

Läs då gärna BizPoint Gym Produktblad eller kontakta någon av våra återförsäljare för en gratis demonstration.

2017-02-02 Guldsigill

BizPoint SPA

Har du behov av funktioner såsom bokning med resurshantering eller duobokning så titta gärna närmare på BizPoint SPA.

BizPoint King

BizPoint King är vår kraftfullaste programvara för skönhetssalonger och passar dig som har en större salong med många anställda.

Kontakta oss

Vill du veta mer om BizPoint Gym så kontakta gärna någon av våra återförsäljare för en gratis demo.