Bokningssystem

Pilus erbjuder marknadens bredaste utbud av bokningssystem för företag inom Hälsa och Skönhetsbranschen. Här hittar du bokningssystem för alla, från soloföretagare upp till företagskedjor.

Bokning är en central funktion i alla program med en lokal tidbok i centrum. Onlinebokning, Internetbokning, Webbokning, kalla det vad du vill med det börjar bli en självklarhet. I alla våra bokningsprogram utom BizPoint Träna ingår onlinebokning. Gruppbokning är en viktig funktion i bokningsprogrammet för gym och för spa tillkommer även resursbokning.

Vilket program passar dig?

Läs gärna BizPoint Skönhet Översikt för att få en jämförelse av våra bokningssystem för skönhetssalonger. För en detaljerad lista över skillnaderna mellan programmen ska du läsa BizPoint Skönhet Jämförelse.

Har du ett gym eller spa så läs gärna BizPoint Gym och Spa Översikt för att hitta det program som passar dig.

Behöver du hjälp med att komma fram till vilket program som passar just dig? Våra återförsäljare hjälper dig gärna.

BizPoint Frisör

Bokningssystemet för dig som är frisör. Kraftfullt system med onlinebokning och sms-påminnelser till ett mycket attraktivt pris.

Läs mer om BizPoint Frisör

Frisördata

BizPoint Hud

Bokningssystemet för dig som är hudterapeut. Kraftfullt system med onlinebokning och sms-påminnelser till ett mycket attraktivt pris.

Läs mer om BizPoint Hud

beautiful-2315_1280

BizPoint Queen

Bokningssystemet för den medelstora skönhetssalongen med onlinebokning, sms-påminnelser, kundreskontra och mejlutskick.

Läs mer om BizPoint Queen

plank-1327256_1280

Kvinna som dricker vatten

BizPoint Gym

Ett av våra största system avsett för Gym och liknande verksamheter. Viktiga funktioner är inpasseringskontroll, stöd för autogiro, gymjournal och gruppbokning.

Läs mer om BizPoint Gym.

Avkoppling kan vara yoga eller något helt annat, men för dig som driver ett spa är det BizPoint som gäller

BizPoint Träna

Ett enklare gymsystem för mindre träningsverksamheter och dig som startar nytt.

Läs mer om BizPoint Träna.

BizPoint Minispa

Bokningssystemet för dig som erbjuder skönhet för hela kroppen. Kraftfullt system med onlinebokning och sms-påminnelser till ett mycket attraktivt pris.

Läs mer om BizPoint Minispa

BizPoint Fot

Det moderna journalsystemet för fotterapeuter. Till ett mycket attraktivt pris får du journaler, med både bokning och kassa.

Läs mer om BizPoint Fot.

Fotterapeut i arbete med BizPoint Fot

BizPoint SPA

Det största systemet för Hälsa & Skönhetsbranschen. Resursbokning ger dig en möjlighet att utnyttja dina resurser effektivt och hålla reda på såväl lokaler som maskiner.

Läs mer om BizPoint SPA.

BizPoint SPA hjälper dig att ge dina kunder den bästa upplevelsen

BizPoint King

BizPoint King är ett bokningssystem för stora skönhetssalonger och kedjor. Säkerhetssystem så att du vet vem som gjort vad. Funktioner för massbrev och massmejl. Avancerad statistik.

Läs mer om BizPoint King

Kassor

BizPoint Kassor är lätta att lära. Att du kan anpassa dem efter just din verksamhet gör dem snabba och roliga att använda.

Priser

Månadsvis betalning via autogiro eller årsvis fakturering. Tydliga priser utan extra avgifter gör att du vet vad du betalar varje månad.

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra bokningssystem kontakta då gärna en av våra återförsäljare för en gratis demonstration.