BizPoint Träna

Programsystemet för mindre gym och föreningar
från endast 1 199 kr/mån

BizPoint Träna är ett mycket prisvärt system för mindre gym, gruppaktiviteter och kurser. Passar dig med en lite mindre eller nystartad verksamheten.

Betalsystem

BizPoint Träna är ditt kompletta betalsystem och hanterar alla former av betalningar från kontanter och kontokort till fakturor och autogiro.

Kassa

Nya autogiroavtal hanterar du direkt från kassan. Vår enkla trestegslösning gör att till och med en nyanställd med en kort instruktion klarar av att ta hand om en kund som vill betala via autogiro.

Med personliga presentkort kan dina medlemmar handla utan att behöva ha med sig kontokort eller plånboken.

Autogiro

Låt dina medlemmar betala via autogiro. Bekvämt för medlemmen och mindre administration för dig samtidigt som du får en jämn inkomst. BizPoints autogirohantering läser in filerna från Bankgirot och uppdaterar automatiskt kundernas betalningsstatus så de blir behöriga vid inpasseringen.

Vill du veta mer om autogiro så läs gärna BizPoint Autogiro Produktblad.

BizPoint Trana from Pilus 11-250

Medlemskort

En del medlemmar tappar motivationen och kan behöva en liten påminnelse för att komma igång igen. Medlemmens alla kontaktuppgifter hittar du då snabbt i kundkortet. Här hittar du även annan värdefull information om medlemmen som t.ex. avtal, kortnummer och betalarnummer för autogirot.


bodybuilder-646482_1920

Gruppbokning

I BizPoint Tränas gruppbokning kan du lägga upp dina gruppaktiviteter typ kurser, träning och liknande.

På varje pass kan du ange deltagare så du vet vem som ska var där och vem som varit närvarande.

Genom att det är lätt att kopiera såväl med som utan deltagare så går det snabbt att lägga upp terminens planering.

Rapporter och statistik

I BizPoint Träna får du tillgång till försäljningsstatistik och rapporter, som är viktiga styrmedel för din anpassning och utveckling av verksamheten.

Alla inpasseringar sparas i systemet, så att du kan ta fram statistik både för egen del och för att sporra dina medlemmar.

 

Guldsigill Pilus Systems AB Trygg Verksamhet

Medlemskontroll

I BizPoint Träna finns det en inpasseringskontroll som ser till att medlemmarna har betalt. Medlemmen drar sitt kort i kortläsaren och ett foto visas på skärmen.

Inpasseringskontrollen sker i receptionen. Är du tillfälligt borta kan du när du kommer tillbaka se vilka inpasseringar som skett medan du var borta.

IMG_0245_resize

Journaler

Gymjournalen använder du för att spara mätvärden, som hjälper gymmaren i sin utveckling. Det finns även allmänna journaler där du kan spara övrig information om medlemmen och en bildjournal där du lägger in det foto som visas vid inpasseringen.

Mer om
gymjournalen
bildjournalen
textjournalen

1 199 kr/mån

Grundlicensen för BizPoint Träna kostar 1 199 kr/mån. Extra licenser d v s ytterligare datorer kostar 249 kr/mån och extra företag 249 kr/mån.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Vill du veta mer om BizPoint Träna?

Läs gärna BizPoint Träna Produktblad eller kontakta någon av våra återförsäljare för en gratis demonstration.

BizPoint Gym

Vårt stora gymsystem med online-bokning av både pass och PT dygnet runt.

Bokningssystem

Vårt breda sortiment av boknings-system ger dig möjlighet att välja just det program som passar dina behov.

Återförsäljare

Vi har återförsäljare över hela Sverige som gärna ger dig en gratis demo.